rólam

Wolf Tamás mestercukrász

Wolf Tamás vagyok, kreatív cukrász, tanár, szaktanácsadó.

Több mint 20 éves szakmai tapasztalat áll mögöttem. Ipari és éttermi fejlesztésekkel, oktatással, cukrász továbbképzéssel, otthoni és céges workshopokkal, csapatépítő tréningekkel foglalkozom.

» Iskoláimat itthon, valamint Párizsban és Münchenben végeztem. Előbbi lehetőséget Pataki János cukrászmesternek köszönhetem, akinél gyakorlati időmet töltöttem, utóbbit pedig középiskolai osztályfőnökömnek, Kemény Zsuzsának, aki az ösztöndíj mellett a tanítás útján is elindított.
» Továbbképzésen vettem részt Szlovákiában, Nápolyban és Norvégiában.
» Dolgoztam többek között Fehéroroszországban, Qatarban, az Egyesült Államokban, Németországban, Svédországban és Jordániában, mindezek mellett készítettem desszerteket arab arisztokratáknak továbbá magyar és külföldi politikusoknak.
» Magyarországon a saját vállalkozásaim mellett a Panificio il Basilico pékségben működtem cukrászmesterként. 12 éve tanítom hazai iskolákban a cukrász szakma elméletét és gyakorlatát.
» Szakmai hátteremnek köszönhetően felkértek a TV Paprika több adásához és a Viasat 3 Idesüss! című műsorához szakértőnek.
» Workshopokat tartottam a Chefparade-ban és a Szamos Csokoládé Iskolában. Utóbbinál termékfejlesztést is végeztem.
A műhelyem mellett kitelepült kurzusokat is tartok.
Elérhető workshopjaimat itt találja.