A résztvevő megismerheti a csokoládé történetét – hogyan jut el a kakaóbabtól a bonbonformákig – a csokoládé-temperálást és a polikarbonát formák helyes használatát, a bonbontöltelék készítését és a késztermék talpalását.
Bruttó 24.990 Ft (19.677,5 Ft + Áfa)
Megtanuljuk a kakaóvaj festékek helyes használatát, az ecsetekkel való festést és a csokoládé kézi temperálását.
Bruttó 28.990 Ft (22.827 Ft + Áfa)
A workshop alatt megtanuljuk a csokoládé temperálását, a polikarbonát formák helyes használatát. A terméket olajos magvakkal, fűszerekkel díszítjük.
Bruttó 24.990 Ft (19.677,5 Ft + Áfa)
Haladó technikai workshop, feltétele a csokoládé temperálásának ismerete. A kurzus alatt megismerjük a pisztoly és a kompresszor használatát (és tisztítását), a csokoládé-festékek tulajdonságait.
Bruttó 30.990 Ft (24.402 Ft + Áfa)
Ezen a kurzuson nem készítünk desszertet, sem semmilyen süteményt.
Ellenben megtanuljuk, hogy ne féljünk a csokoládétól. Apró trükkökkel csodálatos díszek, csokoládé lapok, levelek, tollakat készítését sajátítjuk el.
Bruttó 49.990 Ft (39.362,5 Ft + Áfa)
8 alkalmas workshop, hogyan épül fel a csokoládé termékek világa.
A résztvevő a kurzus elvégzésével tanúsítványt szerez.
Bruttó 406.400 Ft (320.000 Ft + Áfa)
Megtanuljuk a kakaóvaj festékek helyes használatát, az ecsetekkel való festést és a csokoládé kézi temperálását.
Bruttó 28.990 Ft (22.827 Ft + Áfa)
A két technika kombinációjával igyekszünk elsajátítani különleges technikákat.
Bruttó 49.990 Ft (39.362,5 Ft + Áfa)
Alap technológiája megegyezik a choux-éval. Ízesített tejszínhab krémmel töltjük, díszítésnek gyümölcsöt és magvakat használunk.
Bruttó 24.990 Ft (19.677,5 Ft + Áfa)
Klasszikus francia égetett tészta, mely kap egy ropogós craqueline kérget és betöltjük tejszínnel lazított cukrászkrémmel.
Bruttó 24.990 Ft (19.677,5 Ft + Áfa)
Az egyik legfrissítőbb desszert a világon. Igazi citromból és egy omlós sablée tésztából készítjük.
Bruttó 24.990 Ft (19.677,5 Ft + Áfa)
72%-os belga étcsokoládé ganache, klasszikus francia kakaós sablé tészta találkozása.
Bruttó 24.990 Ft (19.677,5 Ft + Áfa)
Ezen az egésznapos workshopon négy francia desszertet készítünk el (lemon tartelette, choux, St. Honore, mille-feuille). Mindegyiknél megismerjük a technikai trükköket, melyek az eredeti elkészítést segítik.
Bruttó 61.990 Ft (48.811 Ft + Áfa)
A kurzus alatt megtanuljuk a macaron történetét, a helyes technológiai kivitelezését, apró trükköket. A workshop alatt kétféle tölteléket készítünk.
Bruttó 24.990 Ft (19.677,5 Ft + Áfa)
A híres francia ezerlapos desszertet a kint tanult technológiával sajátítjuk el a workshopon. A leveles tészta lapjai közép mousseline krém, tetejére karamellizált cukor kerül.
Bruttó 24.990 Ft (19.677,5 Ft + Áfa)
A ma már leginkább a karácsonyi időszakhoz köthető süteményt diós, kísérőnek pedig a hagyományos pozsonyi kiflit mákos változatban készítjük.
Bruttó 24.990 Ft (19.677,5 Ft + Áfa)
Egy eredeti Francia hagyományos Croissant recepttel dolgozunk, amit még Párizsban tanultam. Cruffin pedig egy modernizált formabontó Ausztrál Croissant, amit szintén megtanítok a kurzus alatt.
Bruttó 24.990 Ft (19.677,5 Ft + Áfa)
Megtanuljuk az igazi élesztős leveles tészta (blundel tészta) hajtását, a végeredmény pedig egy hihetetlenül ropogós kakaós csiga.
Bruttó 24.990 Ft (19.677,5 Ft + Áfa)
A világ egyik legismertebb kalácsa Jeruzsálemből, melyet rendhagyó módon pisztáciával és kávéval készítünk.
Bruttó 24.990 Ft (19.677,5 Ft + Áfa)
Hagyományos pozsonyi diós kiflit tanítok. Omlós élesztős tészta és fűszeres forrázott diótöltelék párosítása.
Bruttó 21.990 Ft (17.315 Ft + Áfa)
Omlós linzer, müzliszelet, chia puding, répatorta – mind liszt, cukor, tojás, tej, élesztő nélkül, csak természetes alapanyagok felhasználásával készül.
Bruttó 61.990 Ft (48.811,5 Ft + Áfa)