Csokoládé kurzusok

Alap bonbon kurzus (3-4 órás)

A résztvevő megismerheti a csokoládé történetét – hogyan jut el a kakaóbabtól a bonbonformákig – a csokoládé-temperálást és a polikarbonát formák helyes használatát, a bonbontöltelék készítését és a  késztermék talpalását.

19.000 Ft

Kézzel festett bonbon kurzus (3-4 órás)

Megtanuljuk a kakaóvaj festékek helyes használatát, az ecsetekkel való festést és a csokoládé kézi temperálását.

23.000 Ft

Táblás csokoládé (3-4 órás)

19.000 Ft

Airbrush technika kurzus (3-4 órás)

25.000 Ft

Francia desszert kurzusok

Éclair (3-4 órás)

23.000 Ft

Choux (3-4 órás)

23.000 Ft

Lemon tartelette (3-4 órás)

Az egyik legfrissítőbb desszert a világon. Igazi citromból és egy omlós sablée tésztából készítjük.

23.000 Ft

Sós-karamellás étcsokoládés tartelette (3-4 órás)

72%-os belga étcsokoládé ganache, klasszikus francia kakaós sable tészta találkozása.

23.000 Ft

Péksütemények

Croissant és cruffin (3-4 órás)

Egy eredeti Francia hagyományos Croissant receptel dolgozunk, amit még Párizsban tanultam. Cruffin pedig egy modernizált formabontó Ausztrál Croissant, amit szintén megtanítok a kurzus alatt.

21.000 Ft

Kakaós csiga – blundel (3-4- órás)

Megtanuljuk az igazi élesztős leveles tészta (blundel tészta) hajtását, a végeredmény pedig egy hihetetlenül ropogós kakaós csiga.

23.000 Ft

Technikai kurzusok

Tradicionális pozsonyi kifli (3-4 órás)

Tradicionális pozsonyi diós kiflit tanítok. Omlós élesztős tészta és gyümölcsös fűszeres forrázott diótöltelék párosítása.

23.000 Ft