A résztvevő megismerheti a csokoládé történetét – hogyan jut el a kakaóbabtól a bonbonformákig – a csokoládé-temperálást és a polikarbonát formák helyes használatát, a bonbontöltelék készítését és a késztermék talpalását.
19.000 Ft
Megtanuljuk a kakaóvaj festékek helyes használatát, az ecsetekkel való festést és a csokoládé kézi temperálását.
23.000 Ft
Az egyik legfrissítőbb desszert a világon. Igazi citromból és egy omlós sablée tésztából készítjük.
23.000 Ft
72%-os belga étcsokoládé ganache, klasszikus francia kakaós sable tészta találkozása.
23.000 Ft
Egy eredeti Francia hagyományos Croissant receptel dolgozunk, amit még Párizsban tanultam. Cruffin pedig egy modernizált formabontó Ausztrál Croissant, amit szintén megtanítok a kurzus alatt.
21.000 Ft
Megtanuljuk az igazi élesztős leveles tészta (blundel tészta) hajtását, a végeredmény pedig egy hihetetlenül ropogós kakaós csiga.
23.000 Ft
Tradicionális pozsonyi diós kiflit tanítok. Omlós élesztős tészta és gyümölcsös fűszeres forrázott diótöltelék párosítása.
23.000 Ft