Kézműves Pék Kurzus

Szenvedélyed a friss kenyér illata és a leveles tészta roppanós lágysága? Mindig is érdekelt, hogyan készülnek a legfinomabb péksütemények? A Wolf Tamás Cukrászakadémia Kézműves Pék Kurzusán most lehetőséged nyílik, hogy mesteri szintre fejleszd tudásodat, és elmerülj a kézműves pékek világának legfinomabb titkaiban.

Fedezd fel a kézműves kenyerek és finompékáruk varázslatos világát!

A 18 alkalmas képzés során a pékmesterség legkifinomultabb technikáit tanulhatod meg.

Mit fogsz elsajátítani a kurzuson?

A kurzus kiemelkedő elemei között szerepelnek a következők:

 

  • Vadkovászos kenyerek készítése: Fedezd fel a vadkovász varázsát, amely különleges ízt és textúrát ad a kenyereknek. Megtanulod, hogyan készíthetsz saját vadkovászt, és hogyan sütheted a legfinomabb, ropogós héjú kenyereket, amelyeket öröm lesz felszolgálni otthon, vagy a pékségedben vásárlóidnak kínálni.

 

  • Hosszúérésű croissant: Beavatunk a tökéletes, levegős croissant titkaiba, amelynek elkészítése türelmet és precizitást igényel. Az érlelési folyamatnak köszönhetően, ha jól sajátítod el a technikákat, olyan croissant-t készíthetsz, amelyet a legnevesebb pékségek is megirigyelnek.

 

  • Gourmet pogácsák: Lépj túl a hagyományos pogácsán, és ismerd meg a gourmet változatokat, amelyekkel igazán különleges élményt nyújthatsz vendégeidnek. Legyen szó tökmagos, sajtos, vagy akár különleges fűszerezésű pogácsákról, nálunk megtanulhatod a legjobb recepteket és technikákat.

 

Miért válaszd a Wolf Tamás Cukrászakadémia Kézműves Pék Kurzusát?

A kurzus nem csupán technikai ismereteket nyújt, hanem inspirál is. A célunk, hogy minden résztvevő úgy távozzon, hogy magabiztosan és kreatívan álljon hozzá a pékmesterség művészetéhez. Legyen szó akár egy szenvedélyes hobbiról, akár egy komoly karrierépítési lehetőségről, nálunk a legjobb alapokat kapod meg.

 

Jelentkezz most!

Ne maradj le erről az egyedülálló lehetőségről! A kurzus férőhelyei korlátozottak, ezért érdemes mielőbb jelentkezni. A teljes képzés díja 486.000 Ft (az Áfát tartalmazza), ha most feliratkozol hírlevelünkre, 10% kedvezményt kapsz a tanfolyam árából!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy elsajátítsd a pékmesterség legfinomabb fortélyait. Jelentkezz még ma, és lépj egy új szintre a kézműves termékek sütésének világában!

 

 

Wolf Tamás Cukrászakadémia – Ahol a szenvedély találkozik a szakértelemmel.