Wolf Tamás | Mestercukrász

Wolf Tamás vagyok, kreatív cukrász, tanár, szaktanácsadó.
Több mint 20 éves szakmai tapasztalat áll mögöttem. Ipari és éttermi fejlesztésekkel, oktatással, cukrász továbbképzéssel, otthoni és céges workshopokkal, csapatépítő tréningekkel foglalkozom.

» Iskoláimat itthon, valamint Párizsban és Münchenben végeztem. Előbbi lehetőséget Pataki János cukrászmesternek köszönhetem, akinél gyakorlati időmet töltöttem, utóbbit pedig középiskolai osztályfőnökömnek, Kemény Zsuzsának, aki az ösztöndíj mellett a tanítás útján is elindított.
» Továbbképzésen vettem részt Szlovákiában, Nápolyban és Norvégiában.
» Dolgoztam többek között Fehéroroszországban, Qatarban, az Egyesült Államokban, Németországban, Svédországban és Jordániában, mindezek mellett készítettem desszerteket arab arisztokratáknak továbbá magyar és külföldi politikusoknak.
» Magyarországon a saját vállalkozásaim mellett a Panificio il Basilico pékségben működtem cukrászmesterként. 12 éve tanítom hazai iskolákban a cukrász szakma elméletét és gyakorlatát.
» Szakmai hátteremnek köszönhetően felkértek a TV Paprika több adásához és a Viasat 3 Idesüss! című műsorához szakértőnek.
» Workshopokat tartottam a Chefparade-ban és a Szamos Csokoládé Iskolában. Utóbbinál termékfejlesztést is végeztem.
A műhelyem mellett kitelepült kurzusokat is tartok.
Elérhető workshopjaimat itt találja.