Partnereink

Számomra fontosak a szakmabeli kapcsolatok, és a támogatás a közös céljainkért! A következő oldalon ki szeretném emelni a hivatalos partnereimet, akik napról napra segítenek és hozzájárulnak a sikereimhez!

Mivel a Coninvest Konyhatechnológia & Belsőépítészet számára kifejezetten fontos az ügyfélközpontúság és a profizmus, így közös értékeink vannak és hosszú évek óta partnerek vagyunk.

A BRAGARD-Dresscode Kft. a kényelmes és minőségi munkaruha szakértője, vele is már több ideje együtt dolgozom, egyszerűen csak ajánlani tudom!

A Soós Consulting Kft. több éves szaktapasztalattal áll mellettem, és segít a céljaim megvalósításában. Mindenkinek, aki cukrászattal kapcsolatos vállalkozás elindításában gondolkozik szívvel ajánlom!

Desszertek és bonbonok készítésekor a FOOD-PACK Kft. professzionális minőségű szilikon és bonbon formáit használom, elhivatottságuk a magas minőségű cukrászkellékek forgalmazásában és gyártásában kiemelkedő, termékeiket szívből ajánlom!

Az olasz Silikomart cég termékeivel korunk cukrászainak kreatív zsenialitását, rendkívüli és forradalmi műalkotásokká alakítja. Olasz designnal és gyártástechnológiával garantálja a minőséget és kíválóságot. Termékeiket, meggyőződéssel és maximális elégedettséggel ajánlom!