December 2023

Időpont
(Vasárnap) 09:00 – 13:00
Helyszín
Curkászakadémia
Érd, Nagy Lajos u. 70, 2030
Részletek
Ha te is imádod a finom péksüteményeket, akkor a croissant kurzusunk garantáltan elnyeri majd a tetszésedet! A kurzus során egy eredeti, hagyományos Francia croissant receptet
Részletek
Ha te is imádod a finom péksüteményeket, akkor a croissant kurzusunk garantáltan elnyeri majd a tetszésedet! A kurzus során egy eredeti, hagyományos Francia croissant receptet fogunk elkészíteni, amit én személyesen tanultam Párizsban. Az egyik legfontosabb dolog, amit meg fogunk tanulni, az a tészta elkészítése, ami a croissant legfontosabb része.
De nem csak a hagyományos croissantot fogjuk elkészíteni a kurzus során. A modernizált, formabontó Ausztrál croissant, a cruffin is a programunk részét képezi. Ez egy különleges péksütemény, ami a croissant és a muffin kombinációjából született. Az eredmény egy omlós, puha és zamatos péksütemény, amely egyedülálló ízélményt nyújt.
Összességében a kurzus során olyan ismereteket fogunk átadni, amelyek segítségével otthon is könnyedén elkészítheted ezeket a finom péksüteményeket. Minden alapanyagot biztosítunk, és a kurzus során lehetőséged lesz a saját croissantod és cruffinod elkészítésére. A kurzus garantáltan nagy élmény lesz, és biztosak vagyunk benne, hogy elnyeri majd a tetszésedet! Jelentkezhetsz is az alábbi gomb megnyomásával!
Több
Jelentkezés
Erre a kurzusra már nem lehet jelentkezni.

Időpont
(Szerda) 16:00 – 20:00
Helyszín
Curkászakadémia
Érd, Nagy Lajos u. 70, 2030
Részletek
A hivatalosan Német ajkú desszert közkedvelt főleg a téli / karácsonyi szezonban.A Bejgli tésztája eredetileg a kalácsfélékhez tartozik.
Részletek
A hivatalosan Német ajkú desszert közkedvelt főleg a téli / karácsonyi szezonban.
A Bejgli tésztája eredetileg a kalácsfélékhez tartozik.
Gazdag tésztájához a megfelelő alapanyagok ,mellett a mennyiségek rejtik az igazán jó Bejgli kulcsát. Téli tészták egyik nagykedvencének fortéját ismerheted meg, nem szokványos módon.
A kurzuson megtanulod tökéletesen elkészíteni a Bejglit. Megismered a különböző alapanyagok minőségét ,és megtanulod, hogyan legyen egységes felülete a kész tésztádnak.
Minden hozzávalót és eszközt biztosítunk, és természetesen a recepteket is magaddal viheted. Ne maradj le, jelentkezz most, és csatlakozz hozzánk a Bejgli készítés édes útján!
Nyomd meg a jelentkezés gombot, és várlak sok szeretettel a tanfolyamon!
Több
Jelentkezés

Időpont
(Szombat) 09:00 – 13:00
Helyszín
Curkászakadémia
Érd, Nagy Lajos u. 70, 2030
Részletek
A Babka méltán vezeti a kalácsok topp listáját. Mindenki kedvencét elhoztuk kurzusaink keretein belül.Már a Látványa is ellenállhatatlan . A leggyakrabban
Részletek
A Babka méltán vezeti a kalácsok topp listáját. Mindenki kedvencét elhoztuk kurzusaink keretein belül.
Már a Látványa is ellenállhatatlan . A leggyakrabban csokikrémmel készül, amit még extra adag csokival, bolondítanak meg. De manapság egyre divatosabb más ízekkel is kísérletezni.
A jó Babkához bizony kell türelem . Ahhoz hogy ellenállatlanul bársonyos, puha leheletű legyen a kapott tésztánk.
Sokszor említettük már az alapanyagok minőségét, ennél a tésztánál sincs ez másképp . Mondhatni ez a fő alkotóeleme. Tanuld meg a tökéletes Babka trükkjeit!
Várjuk a jelentkezéseket alábbi gomb megnyomásával, hogy biztosan ott lehessetek ezen a kiscsoportos kurzuson.
Több
Jelentkezés

Időpont
(Szombat) 15:00 – 19:00
Helyszín
Curkászakadémia
Érd, Nagy Lajos u. 70, 2030
Részletek
A hivatalosan Német ajkú desszert közkedvelt főleg a téli / karácsonyi szezonban.A Bejgli tésztája eredetileg a kalácsfélékhez tartozik.
Részletek
A hivatalosan Német ajkú desszert közkedvelt főleg a téli / karácsonyi szezonban.
A Bejgli tésztája eredetileg a kalácsfélékhez tartozik.
Gazdag tésztájához a megfelelő alapanyagok ,mellett a mennyiségek rejtik az igazán jó Bejgli kulcsát. Téli tészták egyik nagykedvencének fortéját ismerheted meg, nem szokványos módon.
A kurzuson megtanulod tökéletesen elkészíteni a Bejglit. Megismered a különböző alapanyagok minőségét ,és megtanulod, hogyan legyen egységes felülete a kész tésztádnak.
Minden hozzávalót és eszközt biztosítunk, és természetesen a recepteket is magaddal viheted. Ne maradj le, jelentkezz most, és csatlakozz hozzánk a Bejgli készítés édes útján!
Nyomd meg a jelentkezés gombot, és várlak sok szeretettel a tanfolyamon!
Több
Jelentkezés
Ez a kurzus megtelt

Időpont
(Vasárnap) 10:00 – 14:00
Helyszín
Curkászakadémia
Érd, Nagy Lajos u. 70, 2030
Részletek
A hivatalosan Német ajkú desszert közkedvelt főleg a téli / karácsonyi szezonban.A Bejgli tésztája eredetileg a kalácsfélékhez tartozik.
Részletek
A hivatalosan Német ajkú desszert közkedvelt főleg a téli / karácsonyi szezonban.
A Bejgli tésztája eredetileg a kalácsfélékhez tartozik.
Gazdag tésztájához a megfelelő alapanyagok ,mellett a mennyiségek rejtik az igazán jó Bejgli kulcsát. Téli tészták egyik nagykedvencének fortéját ismerheted meg, nem szokványos módon.
A kurzuson megtanulod tökéletesen elkészíteni a Bejglit. Megismered a különböző alapanyagok minőségét ,és megtanulod, hogyan legyen egységes felülete a kész tésztádnak.
Minden hozzávalót és eszközt biztosítunk, és természetesen a recepteket is magaddal viheted. Ne maradj le, jelentkezz most, és csatlakozz hozzánk a Bejgli készítés édes útján!
Nyomd meg a jelentkezés gombot, és várlak sok szeretettel a tanfolyamon!
Több
Jelentkezés

Időpont
(Szerda) 16:00 – 20:00
Helyszín
Curkászakadémia
Érd, Nagy Lajos u. 70, 2030
Részletek
A FlódniAz Askenázi konyhaművészet egyik fő eleme, és kedvence. Ajánlom azoknak ,akik szeretnek kísérletezni az ízekkel, és a különböző alapanyagokkal. Akik szívvel és lélekkel
Részletek
A Flódni
Az Askenázi konyhaművészet egyik fő eleme, és kedvence. Ajánlom azoknak ,akik szeretnek kísérletezni az ízekkel, és a különböző alapanyagokkal. Akik szívvel és lélekkel álnak neki a sütéshez.
A Flódni, híres a rétegezésről és a heterogén textúrákról , amit sült tésztalapok alapoznak.
Egyedi technikák, és alapanyagok szolgálják a tanulni vágyókat.
Minden hozzávalót és eszközt Biztosítunk, és természetesen a recepteket is magaddal viheted.
Jelentkezz most, és
Csatlakozz hozzánk, a téli desszert szezon kedvenceinek elkészítéséhez.
Több
Jelentkezés

Időpont
(Péntek) 16:00 – 20:00
Helyszín
Curkászakadémia
Érd, Nagy Lajos u. 70, 2030
Részletek
A hivatalosan Német ajkú desszert közkedvelt főleg a téli / karácsonyi szezonban.A Bejgli tésztája eredetileg a kalácsfélékhez tartozik.
Részletek
A hivatalosan Német ajkú desszert közkedvelt főleg a téli / karácsonyi szezonban.
A Bejgli tésztája eredetileg a kalácsfélékhez tartozik.
Gazdag tésztájához a megfelelő alapanyagok ,mellett a mennyiségek rejtik az igazán jó Bejgli kulcsát. Téli tészták egyik nagykedvencének fortéját ismerheted meg, nem szokványos módon.
A kurzuson megtanulod tökéletesen elkészíteni a Bejglit. Megismered a különböző alapanyagok minőségét ,és megtanulod, hogyan legyen egységes felülete a kész tésztádnak.
Minden hozzávalót és eszközt biztosítunk, és természetesen a recepteket is magaddal viheted. Ne maradj le, jelentkezz most, és csatlakozz hozzánk a Bejgli készítés édes útján!
Nyomd meg a jelentkezés gombot, és várlak sok szeretettel a tanfolyamon!
Több
Jelentkezés
Január 2024
Ebben a hónapban nincsenek meghírdetett kurzusok
Február 2024
Ebben a hónapban nincsenek meghírdetett kurzusok