Egy éves képzés

Készen állsz egy izgalmas, édességekkel teli utazásra, ahol a legkülönbözőbb cukrászati technikák és receptek titkait fedezheted fel? Az egy éves képzésünk azoknak szól, akik szeretnének mélyebben beleásni magukat a cukrászat művészetébe, és átfogó képet kapni e varázslatos szakmáról.

 

Az egy éves képzés során az alapreceptektől egészen a komplexebb édességekig mindent megtanulhatsz. Az alapreceptek között a hagyományos karamelltől kezdve, a finom nugáton át, egészen a légies mousselin krémig számos finomság készítését sajátíthatod el.

 

A képzés során a legkülönfélébb élesztős tésztákat is megismered, a könnyed brióstól a Saint Tropez-en át egészen a bolle-ig. A leveles tészta készítése is része a programnak, így el tudsz készíteni például saját kézzel készített croissant-ot, csokis párnát, vagy akár a klasszikus Mille Feuille-t is.

 

Az omlós tészták világába is bepillantást nyersz, ahol finom lemon tartlettől, az étcsokoládé ganache tartletig, egészen a gyümölcskenyérig terjed a repertoár. A felvert tésztákkal pedig igazán különleges édességeket tudsz majd elkészíteni, mint a finom financier, a genovai piskóta vagy a soufflé.

 

A képzés végére pedig egy sor extra technikát és receptet is a tarsolyodban tudhatsz, legyen szó szifonos piskótáról, macaronról vagy akár egy tökéletes csokoládé mousse-ról.

 

Képzés részletei:

  • Felnőttképzési rendszerbe bejelentett oktatás.
  • A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum: tanúsítvány – amely a felnőttképzésről szóló törvény által előírt, a felnőttképzési államigazgatási szerv által felügyelt adatszolgáltatási rendszerből hivatalosan kiállított dokumentum.
  • A képzés időtartama: 8 hónap, 30 alkalom / minden szombaton:
    • délelőtti csoport: 9:00 – 14:00
    • délutáni csoport: 15:00 – 20:00
  • Francia jellegű, nemzetközi tematikájú felnőttképzés.
  • Létszám limites csoportok – maximum 5 fős csoportbeosztással.

Tarts velünk ebben az ízekkel teli kalandban, és légy részese a cukrászat csodálatos világának! A képzéshez kattints a jelentkezés gombra, és induljon a varázslatos utazás a cukrászat világában!

 

A tandíj bruttó 1.524.000 Ft (1.200.000 Ft + Áfa, 5% kedvezmény az egy összegben fizetőknek)