200 órás, egy tanéves képzés

Magyarország első, nemzetközi cukrászattal folglakozó Akadémiáján.

 

Részletek:
  • Felnőttképzési rendszerbe bejelentett oktatás.
  • A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum: tanúsítvány – amely a felnőttképzésről szóló törvény által előírt, a felnőttképzési államigazgatási szerv által felügyelt adatszolgáltatási rendszerből hivatalosan kiállított dokumentum.
  • A képzés időtartama:  8 hónap, 30 alkalom / minden szombaton:
    • délelőtti csoport: 9:00 – 14:00
    • délutáni csoport: 15:00 – 20:00
  • Francia jellegű, nemzetközi tematikájú felnőttképzés.
  • Létszám limites csoportok – maximum 5 fős csoportbeosztással.

 

Ár:
  • A tandíj 1.085.000 Ft+áfa (5% kedvezmény az egy összegben fizetőknek)
  • Az árban benne van: alapanyagköltség, munkaruha (Bragard), képzési díj, tanúsítvány.
  • A képzés során a legmodernebb konyhatechnológiai eszközökkel és csak és kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, nincs növényi tejszín, margarin, stb. Van helyette madagaszkári vanília, francia minőségi vaj.

 

Vizsga:
  • Vizsga nincs, mindenki magának tanul!

 

Ízelítő az oktatási anygaból:

 

  • Briosh
  • Croissant
  • Eredeti Brownie
  • Tartelette
  • Paris-Brest
  • Saint – Tropez tortája
  • Viktória piskóta
  • Madeleine – Financier
  • Bolle
  • Weekend Lemon Cake

Wolf Tamás (fotó: Halászi Vilmos)
Chuox és lemonTartelette
StHonorè
Wolf Tamás (fotó: Halászi Vilmos)
Chuox és lemonTartelette
StHonorè

200 órás, egy tanéves képzés

Magyarország első, nemzetközi cukrászattal folglakozó Akadémiáján.

 

Részletek:
  • Felnőttképzési rendszerbe bejelentett oktatás.
  • A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum: tanúsítvány – amely a felnőttképzésről szóló törvény által előírt, a felnőttképzési államigazgatási szerv által felügyelt adatszolgáltatási rendszerből hivatalosan kiállított dokumentum.
  • A képzés időtartama:  8 hónap, 30 alkalom / minden szombaton:
    • délelőtti csoport: 9:00 – 14:00
    • délutáni csoport: 15:00 – 20:00
  • Francia jellegű, nemzetközi tematikájú felnőttképzés.
  • Létszám limites csoportok – maximum 5 fős csoportbeosztással.

 

Ár:
  • A tandíj 1.085.000 Ft+áfa (5% kedvezmény az egy összegben fizetőknek)
  • Az árban benne van: alapanyagköltség, munkaruha (Bragard), képzési díj, tanúsítvány.
  • A képzés során a legmodernebb konyhatechnológiai eszközökkel és csak és kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, nincs növényi tejszín, margarin, stb. Van helyette madagaszkári vanília, francia minőségi vaj.

 

Vizsga:
  • Vizsga nincs, mindenki magának tanul!

 

Ízelítő az oktatási anygaból:

 

  • Briosh
  • Croissant
  • Eredeti Brownie
  • Tartelette
  • Paris-Brest
  • Saint – Tropez tortája
  • Viktória piskóta
  • Madeleine – Financier
  • Bolle
  • Weekend Lemon Cake