Wolf Tamás

Events by this organizer

Április

03Ápr16:0020:00Mille-feuille kurzusA híres francia ezerlapos desszertet a kint tanult technológiával sajátítjuk el a workshopon.

05Ápr16:0020:00Macaron kurzusA kurzus alatt megtanuljuk a macaron történetét, a helyes technológiai kivitelezését, apró trükköket.

06Ápr09:0013:00Croissant kurzus - BETELTHa te is imádod a finom péksüteményeket, akkor a croissant kurzusunk garantáltan elnyeri majd a tetszésedet!

07Ápr15:0018:00Brioch kurzusEz a kurzus egy nagyszerű lehetőség, hogy elsajátítsd a brioche készítésének művészetét, és megismerd az érdekességeit ennek a francia pékség kincsének.

12Ápr16:0020:00Choux kurzus - egy eredeti párizsi égetett tészta tejszínes vanília krémmelKlasszikus francia égetett tészta, mely kap egy ropogós craqueline kérget és betöltjük tejszínnel lazított cukrászkrémmel.

14Ápr16:0020:00Croissant kurzusEgy eredeti Francia hagyományos Croissant recepttel dolgozunk, amit még Párizsban tanultam.

20Ápr16:0020:00Macaron kurzusA kurzus alatt megtanuljuk a macaron történetét, a helyes technológiai kivitelezését, apró trükköket.

26Ápr16:0020:00Mille-feuille kurzusA híres francia ezerlapos desszertet a kint tanult technológiával sajátítjuk el a workshopon.

Május

03Máj16:0020:00Kézzel festett bonbon kurzusA résztvevő megismerheti a csokoládé történetét és hogy hogyan jut el a kakaóbabtól a bonbonformákig a csokoládé.

15Máj09:0016:00Eclair et Choux - egész napos - kurzusKlasszikus francia égetett tészta, mely kap egy ropogós craqueline kérget és betöltjük tejszínnel lazított cukrászkrémmel.

17Máj16:0020:00Mille-feuille kurzusA híres francia ezerlapos desszertet a kint tanult technológiával sajátítjuk el a workshopon.

19Máj09:0013:00Croissant kurzusHa te is imádod a finom péksüteményeket, akkor a croissant kurzusunk garantáltan elnyeri majd a tetszésedet!

22Máj09:0016:00Professzionális Croissant kurzus by PinchHa te is imádod a finom péksüteményeket, akkor a croissant kurzusunk garantáltan elnyeri majd a tetszésedet!

24Máj16:0020:00Macaron kurzusA kurzus alatt megtanuljuk a macaron történetét, a helyes technológiai kivitelezését, apró trükköket.