Alap bonbon kurzus

05Aug16:0020:00Alap bonbon kurzusA RÉSZTVEVŐ MEGISMERHETI A CSOKOLÁDÉ TÖRTÉNETÉT ÉS HOGY HOGYAN JUT EL A KAKAÓBABTÓL A BONBONFORMÁKIG A CSOKOLÁDÉ.

Időpont

(Szombat) 16:00 - 20:00

Helyszín

Curkászakadémia

Érd, Nagy Lajos u. 70, 2030

Részletek

Az alap bonbon kurzus egy fantasztikus lehetőség azoknak, akik szeretnék megismerni a csokoládé történetét és minden csokoládéval kapcsolatos tudnivalót. A kurzus során a résztvevők az alapoktól indulnak, és megtanulják, hogyan jut el a kakaóbabtól a finom bonbonokig.

A kurzus részeként megismerheted a csokoládé-temperálás alapjait, ami elengedhetetlen a bonbonok készítése során. A temperálás során a csokoládét megfelelő hőmérsékletre melegítjük és hűtjük, hogy a kész bonbonok sima és csillogó felületet kapjanak. A kurzus során a megtanulhatod, hogyan kell helyesen temperálni a csokoládét, és hogyan lehet ezt a technikát alkalmazni a polikarbonát formák használata során.

Emellett betekintést nyerhetsz a bonbon töltelék készítésébe is. A töltelék az egyik legfontosabb lépés a bonbonok készítése során, és számos lehetőség áll a rendelkezésedre, hogy különböző ízeket és textúrákat alkoss.

A kurzus végén megtanulhatod a bonbonok talpalásának művészetét is. A bonbonok talpalása során a készterméket díszítjük és elkészítjük a végső formáját.

Az alap bonbon kurzus azoknak szól akik szeretnék megtanulni hogyan lehet tökéletes bonbonokat készíteni otthon. Jelentkezhetsz az alábbi gomb megnyomásával.

Több

Jelentkezés

Erre a kurzusra már nem lehet jelentkezni.