Croissant kurzus

22Máj16:0020:00Croissant kurzusEgy eredeti Francia hagyományos Croissant recepttel dolgozunk, amit még Párizsban tanultam.

Időpont

(Hétfő) 16:00 - 20:00

Helyszín

Curkászakadémia

Érd, Nagy Lajos u. 70, 2030

Részletek

Ha te is imádod a finom péksüteményeket, akkor a croissant kurzusunk garantáltan elnyeri majd a tetszésedet! A kurzus során egy eredeti, hagyományos Francia croissant receptet fogunk elkészíteni, amit én személyesen tanultam Párizsban. Az egyik legfontosabb dolog, amit meg fogunk tanulni, az a tészta elkészítése, ami a croissant legfontosabb része.

De nem csak a hagyományos croissantot fogjuk elkészíteni a kurzus során. A modernizált, formabontó Ausztrál croissant, a cruffin is a programunk részét képezi. Ez egy különleges péksütemény, ami a croissant és a muffin kombinációjából született. Az eredmény egy omlós, puha és zamatos péksütemény, amely egyedülálló ízélményt nyújt. Összességében a kurzus során olyan ismereteket fogunk átadni, amelyek segítségével otthon is könnyedén elkészítheted ezeket a finom péksüteményeket. Minden alapanyagot biztosítunk, és a kurzus során lehetőséged lesz a saját croissantod és cruffinod elkészítésére. A kurzus garantáltan nagy élmény lesz, és biztosak vagyunk benne, hogy elnyeri majd a tetszésedet! Jelentkezhetsz is az alábbi gomb megnyomásával!

Több

Jelentkezés

Erre a kurzusra már nem lehet jelentkezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük