ÉCLAIR kurzus

13Júl16:0020:00ÉCLAIR kurzusAlap technológiája megegyezik a choux-éval. Ízesített tejszínhab krémmel töltjük, díszítésnek gyümölcsöt és magvakat használunk.

Időpont

(Csütörtök) 16:00 - 20:00

Helyszín

Curkászakadémia

Érd, Nagy Lajos u. 70, 2030

Részletek

Most itt az esély, hogy te is megtanuld elkészíteni a magad számára, vagy hogy elkápráztasd az ismerőseidet egy igazán klassz süteménnyel, az ecklerrel.

Ez a kurzus garantáltan megtanítja neked az eckler készítés alaptechnológiáját, hogy tökéletesen sikerüljön a süti minden egyes darabja. Megmutatjuk, hogyan kell elkészíteni az ízesített tejszínhabot, hogy tökéletesen harmonizáljon a tészta ízével. Aztán pedig megtanulod, hogyan kell elkészíteni a tészta alapját, és a titkot, hogy miként kell azt jól átsütni, hogy a süti ne essen össze.

Amikor megvan a tészta és az ízesített tejszínhab, már csak a gyümölcsök és magvak díszítése marad hátra. Használhatsz friss vagy aszalt gyümölcsöket, és a magvak közül is számtalan fajta közül választhatsz. Az egész sütemény csak úgy ragyog majd a színektől és az ízek egyszerű tökéletességétől.

Szóval ha te is szívesen készítenél egy finom, díszes ecklert, akkor itt a lehetőség. Csatlakozz a kurzushoz a jelentkezés gomb megnyomásával, és kezdj el készülni a kurzusra!

Több

Jelentkezés

Erre a kurzusra már nem lehet jelentkezni.