Macaron kurzus

17Márc16:0020:00Macaron kurzusA kurzus alatt megtanuljuk a macaron történetét, a helyes technológiai kivitelezését, apró trükköket.

Időpont

(Vasárnap) 16:00 - 20:00

Helyszín

Curkászakadémia

Érd, Nagy Lajos u. 70, 2030

Részletek

A kurzus során nem csak a macaronok történetéről, eredetéről és változatos ízeiről tudhattok meg érdekességeket, hanem azt is megtanuljátok, hogyan készítsétek el a tökéletes macaront.

Az oktatás során alaposan áttekintjük a macaron készítés technológiáját, a megfelelő hozzávalók kiválasztását és elkészítését. Megtudjátok, hogyan kell a mandulalisztet és a porcukrot összekeverni, hogyan kell felverni a tojásfehérjét a tökéletes állag eléréséhez, és hogyan kell összeállítani a tölteléket, hogy az ízélmény egységes és harmonikus legyen.

A kurzuson során apró trükköket is megosztunk veletek, amelyekkel még egyszerűbb lesz a kivitelezés. Például, hogyan kell a habot pontosan felverni, melyik sütőt kell használni, hogy a macaronok tökéletesen süljenek meg, vagy hogyan kell kinyomni a tölteléket, hogy szép, formás és egyenletes legyen.

A kurzus alatt kétféle tölteléket is készítünk, így megismerkedhettek a különböző ízekkel, és azokat is elkészíthetitek, amelyek a legjobban ízlenek nektek.

Már jelentkezhettek is az alábbi gomb megnyomásával, hogy biztosan ott legyetek a következő alkalommal.

Több

Jelentkezés

Erre a kurzusra már nem lehet jelentkezni.