Nyári francia desszert kurzus

23Júl10:0017:00Nyári francia desszert kurzusA nyári francia desszert kurzuson a tartelette készítésére fogunk fókuszálni!

Időpont

(Vasárnap) 10:00 - 17:00

Helyszín

Curkászakadémia

Érd, Nagy Lajos u. 70, 2030

Részletek

A nyári francia desszert kurzuson a tartelette készítésére fogunk fókuszálni! A kurzus alatt meg fogjuk tanulni, hogyan készítsünk tökéletes sablé tésztát, amely az igazi tartelettek alapja.

A sablé tészta egy tradicionális francia édesség alapanyaga, amelyet többek között a tartelettekhez is használnak. A sablé tészta titka az, hogy magas vaj tartalmának köszönhetően szép és omlós textúrájú lesz, amely igazi kényeztetés az ízlelőbimbóknak.

Az elkészült tarteletteket nem csak egyszerűen töltjük, hanem egy kis kreativitással fűszerezzük őket – maracujás krémmel! Ez az ízletes krém a tartelettek tetejére kerül, majd friss málnával díszítjük, ami abszolút fenségesen harmonizál az egész süteménnyel.

A kurzus alatt beszélünk majd arról, hogy hogyan válasszuk ki a legjobb alapanyagokat, és milyen technikákkal készítsük el a sablé tésztát. Így garantáltan olyan tarteletteket fogunk készíteni, amelyek nemcsak kiválóak, hanem a megjelenésük is lenyűgöző.

Gyertek velünk és fedezzétek fel a francia desszertkészítés varázslatos világát az alábbi jelentkezés gomb megnyomásával!

Több

Jelentkezés

Erre a kurzusra már nem lehet jelentkezni.