Professzionális Croissant kurzus by Pinch

29Júl09:0016:00Professzionális Croissant kurzus by PinchHa te is imádod a finom péksüteményeket, akkor a croissant kurzusunk garantáltan elnyeri majd a tetszésedet!

Időpont

(Hétfő) 09:00 - 16:00

Helyszín

Curkászakadémia

Érd, Nagy Lajos u. 70, 2030

Részletek

Egy új kaland veszi kezdetét: ha Te is imádod a finom péksüteményeket, gyere és tanulj a Pinch lányokkal kollaborációban megvalósuló, professzionális croissant kurzusunkra! A kurzus során egy eredeti, hagyományos Francia croissant receptet fogunk elkészíteni, amit személyesen Párizsban tanultam. Az egyik legfontosabb dolog, amit meg fogunk tanulni, az a tészta elkészítése, ami a croissant legfontosabb része.

De nem csak a hagyományos croissantot fogjuk elkészíteni a kurzus során. A modernizált, formabontó Ausztrál croissant, a cruffin is a programunk részét képezi. Ez egy különleges péksütemény, ami a croissant és a muffin kombinációjából született. Az eredmény egy omlós, puha és zamatos péksütemény, amely egyedülálló ízélményt nyújt.

Összességében a kurzus során olyan ismereteket fogunk átadni, amelyek segítségével otthon is könnyedén elkészítheted ezeket a finom péksüteményeket. Minden alapanyagot biztosítunk, és a kurzus során lehetőséged lesz a saját croissantod és cruffinod elkészítésére. A kurzus garantáltan nagy élmény lesz, és biztosak vagyunk benne, hogy elnyeri majd a tetszésedet! Jelentkezhetsz is az alábbi gomb megnyomásával!

Több

Jelentkezés

Ár89 900 Ft

Jegyek száma: -1 +

Összesen 89 900 Ft